Món Esport
Un gran club reconeix públicament el seu desig de fitxar Cristiano Ronaldo

El de Cristiano Ronaldo és, sense dubte, el serial de l’estiu. El portuguès no té pas assegurada la seva continuïtat al seu actual club, el Manchester United, en tant que el seu desig seria aterrar a un que disputi la seva competició preferida, la UEFA Champions League, i que els red devils no ho faran. A més, el fet que el nou projecte, amb Erik ten Hag com a cara visible, estigui encara en procés de construcció, podria accelerar aquest desig.

L’agent de Cristiano hauria contactat amb el Dortmund

Després d’haver sonat per una gran varietat d’equips que compleixen amb aquesta condició, darrerament el seu nom ha estat vinculat amb força per un de nou: el Borussia Dortmund. Aquest rumor, a diferència d’altres, és real. Per una banda, segons ha informat el prestigiós mitjà alemany Bild, el jugador s’ha oferit, els darrers dies, a l’entitat borussen. Ho hauria fet a través del seu representant, Jorge Mendes.

El Dortmund somia a fitxar Cristiano

Per altra banda, aquest mateix divendres, el club campió d’Europa l’any 1997 s’ha manifestat. Ho ha fet a través del seu CEO, Aki Watzke. Preguntat a Sky Sport per la possible incorporació del màxim golejador històric de la Lliga de Campions, Watzke ha reconegut que és “una idea encantadora”.

“M’encanta aquest jugador”, ha continuat. “Sense cap mena de dubte, és una idea encantadora veure Cristiano Ronaldo jugar al Signal Iduna Park [estadi del Dortmund]”. Tot i això, ha establert una dosi de prudència: “En aquest moment, però, no hi ha cap contacte en absolut entre les parts involucrades. Així que hauríem de deixar de parlar d’això”. Watzke, doncs, ha desmentit la informació de Bild, si bé això podria ser simplement un moviment estratègic.

Tot i que ha acabat demanant que es deixi de parlar d’això, és significant el fet que s’hagi referit al jugador d’aquesta manera. Molts dirigents acostumen a rebutjar parlar de jugadors que pertanyen a altres equips. Watzke, en canvi, ha somiat públicament amb la imatge del portuguès compartint equip amb Marco Reus o Mats Hummels, i substituint Erling Haaland.

Cristiano Ronaldo promet donar notícies pròximament

Per la seva banda, recentment Cristiano s’ha manifestat. Després de la gran sèrie de rumors, que l’han situat a l’òrbita del Futbol Club Barcelona, l’Atlètic de Madrid, el Bayern de Munic, el Paris Saint-Germain o el Reial Madrid, el cinc vegades Pilota d’Or ha sortit aquesta setmana al pas.

En un comentari d’Instagram a una publicació d’un usuari que especulava amb el seu futur, va deixar clar que “sabreu la veritat quan concedeixi una entrevista en unes setmanes. Els mitjans estan explicant mentides. Tinc un quadern i, en els darrers mesos, de les cent notícies que he apuntat, només cinc han estat correctes. Imagineu com son les coses. Quedeu-vos amb aquest consell”.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Brutal estripada de Cristiano Ronaldo contra la premsa
Notícia: Brutal estripada de Cristiano Ronaldo contra la premsa
Comparteix
El davanter portuguès ha assegurat que aviat se sabrà "la veritat"
Erik ten Hag, entrenador del Manchester United, i Cristiano Ronaldo, jugador | Europa Press
S’agreuja la crisi al Manchester United de Cristiano Ronaldo
Notícia: S’agreuja la crisi al Manchester United de Cristiano Ronaldo
Comparteix
Els 'red devils' perden el primer partit de la Premier League amb una mala imatge
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
La greu manca de professionalitat de Cristiano Ronaldo al Manchester United
Notícia: La greu manca de professionalitat de Cristiano Ronaldo al Manchester United
Comparteix
El portuguès abandona l'estadi dels 'red devils' durant un partit i el seu entrenador esclata
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
La resposta de Cristiano als aficionats de l’Atlètic que no el volen fitxar
Notícia: La resposta de Cristiano als aficionats de l’Atlètic que no el volen fitxar
Comparteix
Els matalassers van desplegar una pancarta contra la seva possible incorporació, i el portuguès s'ho pren amb ironia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa