Món Esport
Una futbolista de l’Osasuna exposa els insults masclistes que rep al camp
  • CA

La futbolista del filial del Club Atlètic Osasuna Karolina Sarasua ha compartit una publicació a les xarxes socials que s’ha convertit en viral. La jugadora navarresa ha redactat una llista amb tots els insults masclistes que ha rebut durant un partit i la gravetat dels mateixos ha despertat totes les alertes de molta gent. Les frases que ha exposat Sarasua són profundament desagradables i vergonyoses i posen de manifest que el que han de viure moltes futbolistes al terreny de joc demostra que la igualtat en aquest esport encara està a anys llum de poder-se donar. Com ella mateixa ha escrit: “Tant de bo aquests insults s’acabin com més aviat millor, perquè no li desitjo a ningú tot el que hem viscut avui”.

Concretament, la llista de Sarasua compta amb expressions tan greus com: “Et violaré”, “Violarem tot el teu equip” o “Ensenya’m les tetes i el cul”. Aquests insults els ha hagut de suportar durant els “noranta minuts que ha durat el partit”, segons ha explicat ella mateixa a les xarxes socials. Concretament, els fets han ocorregut a Cantàbria, a l’estadi de la Societat Esportiva Nueva Montaña de Santander. En declaracions posteriors a la televisió basca, Sarasua ha explicat com s’han rebut aquestes vexacions masclistes al vestidor: “Psicològicament no estem preparades per rebre aquests insults mentre gaudim del nostre esport preferit”.

Més enllà del suport de molts usuaris anònims a les xarxes socials, Sarasua i les jugadores del filial de l’Osasuna també han rebut els ànims d’algunes personalitats del futbol femení, entre les quals destaca la capitana del primer equip del Futbol Club Barcelona, Alèxia Putellas. La migcampista de Mollet del Vallès ha escrit el següent: “Mare meva, això és més que lamentable. Tots hauríem de fer el que estigui a les nostres mans perquè no es torni a repetir, ni a l’esport ni a enlloc. És molt greu”.



Més notícies
Neymar Jr., amb la selecció del Brasil | Europa Press
Neymar anuncia que es retirarà aviat per problemes de salut mental
Notícia: Neymar anuncia que es retirarà aviat per problemes de salut mental
Comparteix
El davanter brasiler ha assegurat que el Mundial de Qatar de l'any vinent serà el seu últim
Paul Pogba i Karim Benzema, amb la Nations League | Europa Press
L’estrany motiu pel qual el madridisme s’alegra de la derrota d’Espanya
Notícia: L’estrany motiu pel qual el madridisme s’alegra de la derrota d’Espanya
Comparteix
Una part de l'afició merengue ha celebrat el gol de Benzema i la desfeta de Luis Enrique

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa