El jugador del Vissel Kobe Andrés Iniesta i la seva dona, Anna Ortiz, s’han sumat aquest divendres des del Japó als aplaudiments que es fan cada dia a Catalunya i a l’Estat, a les 20.00 hores, en reconeixement als serveis sanitaris per la seva ajuda en la lluita contra el coronavirus.

“Hola a tots des del Japó. Tant l’Anna com jo volem sumar-nos a aquestes mostres d’afecte i agraïment cap a tots els que esteu treballant en primera línia i us esteu deixant la pell per tots nosaltres. Volem fer-vos arribar tot el nostre afecte, amor i agraïment”, ha assegurat Iniesta en un vídeo en les seves xarxes socials.

El matrimoni, establert a Kobe (el Japó) al costat dels seus fills, ha aplaudit a les 20.00 hores nipones, les 13.00 hores catalanes, després d’aquestes declaracions per sumar-se així, des de la llunyania, a bona part de la ciutadania que expressa cada dia des que va començar el confinament pel coronavirus, el seu suport i agraïment als sanitaris i també als cossos de seguretat.Nou comentari