L’impecable discurs de l’estrella del Brasil en ser eliminada del Mundial

Marta va enviar un missatge a les nenes brasileres després de caure eliminada de la Copa del Món

El Brasil va ser eliminat aquest diumenge del Mundial de França i la competició que designa la millor selecció del món va acomiadar una de les millors jugadores de la història, si no la millor, Marta Vieira da Silva. L’estrella de la canarinha, escollida en sis ocasions com a la futbolista més destacada del món, va voler enviar un missatge a les nenes brasileres una vegada es va certificar l’eliminació del seu combinat nacional en mans de l’amfitriona.

“No hi haurà sempre una Formiga, no hi haurà sempre una Marta, no hi haurà sempre una Cristiane. El futbol femení depèn de vosaltres per sobreviure. Penseu en això. Ploreu al principi per somriure al final”, va començar declarant, visiblement emocionada. “Cal valorar més, voler més i entrenar més per estar preparades per enfrontar-nos al que sigui”, va afegir abans de reconèixer que “ens ho hem deixat tot sobre la gespa”: “Ha estat un gran partit malgrat que no haguem aconseguit la victòria, L’altre equip ha estat millor en la definició. Ara hem de seguir endavant amb el cap ben alt. Estic molt orgullosa d’aquesta selecció”.

“Són llàgrimes de felicitat”, va assegurar malgrat l’eliminació. Les paraules de Marta s’han fet virals a les xarxes socials, que s’han rendit als seus peus. L’estrella del Brasil va perdre la possibilitat de classificar-se per als quarts de final del Mundial de França, però el seu impecable i alliçonador discurs va ser el seu gran triomf de la nit

Més informació

Nou comentari