Món Esport
La imatge de Guardiola i Zidane que s’ha fet viral
  • CA

Zinédine Zidane ha caigut eliminat per primera vegada de la Champions des que és entrenador de futbol professional. Fins ara, amb el Reial Madrid, havia guanyat absolutament totes les eliminatòries i, per tant, tres orelludes consecutives. El seu botxí ha acabat sent el Manchester City de Pep Guardiola. Després d’una gran remuntada al Santiago Beranbéu el mes de febrer, la tornada a l’Etihad Stadium a l’agost, després de l’aturada per la pandèmia del coronavirus, ha certificat el pas dels citizens als quarts de final.

Tanmateix, la reacció de Zidane un cop ha acabat el partit no ha estat ni de ràbia, ni d’enuig, ni de tristesa. El tècnic del Madrid ha anat a saludar el seu homòleg català a la banqueta del City i han estat xerrant una estona. Molts han destacat l’elegància amb la qual s’ha comportat el francès. A la roda de premsa posterior al partit, Guardiola ha estat preguntat al respecte i ha respost: “L’he felicitat per la Lliga, li he preguntat per la família, res especial… M’agradaria quedar un dia amb ell per sopar i parlar amb calma”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a agost 08, 2020 | 12:52
    Ramon agost 08, 2020 | 12:52
    Avui costa molt de trobar la paraula "Guardiola" als titulars del Mundo Deportivo. És senyal inequívoc que ahir el partit va anar bé. En cas d'haver-se classificat el Madrid, avui no costaria gens de trobar la paraula "Guardiola" als titulars del Mundo Deportivo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa