Ibrahimovic anuncia que torna a Espanya, però ho farà per promocionar una casa d’apostes

El davanter suec, que aquest mes de desembre acaba contracte amb el Los Angeles Galaxy, ha generat confusió amb un vídeo molt breu que ha difós a través de les xarxes socials

Zlatan Ibrahimovic ha engreixat la incertesa que hi havia al voltant del seu futur amb un vídeo molt breu que ha publicat al seu perfil oficial d’Instagram. El davanter suec, que el passat 3 d’octubre va fer 38 anys, acaba contracte el pròxim mes de desembre i no renovarà amb el seu actual equip, el Los Angeles Galaxy. En aquest context, l’exjugador del Barça ha anunciat que torna a Espanya, encara que no ha explicat res més. Les xarxes socials han bullit i els seguidors del futbol espanyol han especulat sobre quin seria el nou equip del futbolista.

La realitat, però, és que Ibrahimovic tornarà per promocionar una casa d’apostes sueca amb la qual té un contracte comercial i que aquest curs aterrarà a Espanya: Bethard. La jugada, doncs, li ha sortit bé a l’empresa, ja que ha utilitzat el davanter per generar un impacte mediàtic que molt probablement no hauria aconseguit amb qualsevol altra campanya de màrqueting.

El que sí que és cert, encara que tampoc se li pot assumir caràcter oficial, és que el següent pas esportiu d’Zlatan Ibrahimovic no serà a Los Angeles. El Milan, el Nàpols i el Manchester United europeus i el Boca Juniors i el Flamengo sud-americans són els equips que sonen amb més força per aconseguir els serveis del davanter veterà. Semblava que després del vídeo algun equip espanyol hauria guanyat la cursa per la firma de l’exblaugrana, però ara per ara sembla complicat que hagi estat així.

Més informació

Nou comentari