Món Esport
Guardiola veu impossible entrenar algun altre equip de la Premier
  • CA

Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, ha assegurat que serà “mancunià” per la resta de la seva vida i que li serà impossible entrenar a un altre equip d’Anglaterra per l’afecte que rep de la gent de Manchester i del conjunt ‘cityzen’. “Seré mancunià durant la resta de la meva vida. Seré un aficionat del Manchester City i em serà impossible entrenar a un altre equip com el City a Anglaterra per l’afecte que rebo aquí. Quan la gent em pregunta: Què vols? Jo responc de ser estimat”, ha admès el tècnic de Santpedor en una entrevista a la BBC. 

 

En la mateixa, Guardiola ha tornat a valorar la figura i la importància  cabdal que ha tingut dins el món del futbol de Johan Cruyff, mort en 2016, i ha assegurat que el va ajudar a “entendre i estimar” el joc. “Ens va donar secrets perquè hi havia coses que ningú més podia veure. La manera en què veia el futbol és completament diferent. Obsessiu, exigent, estressant. Era com un pare“, ha assegurat. 

 

Guardiola també ha tingut un record per l’atemptat que va patir Manchester el 2017, perquè la seva família va estar al pavelló on es va produir l’atemptat que va acabar amb la vida de 23 persones. “Quan va ocórrer l’atac, jo era a casa amb el meu fill i la meva família i filles hi eren”, ha recordat, i ha relatat que la seva dona la va trucar, però “es va tallar la trucada” i només va poder dir-li que “alguna cosa havia passat i que estaven corrent “Vam intentar trucar-la de nou, però no va funcionar. Vam anar a l’estadi i després de cinc o sis minuts va cridar una altra vegada i em va dir que estaven tornant a casa. Vam tenir sort, però molts altres van patir”, ha lamentat Guardiola.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa