Món Esport
Guardiola es posa la pell de xai
  • CA

Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, està preparant el terreny perquè ni el seu equip ni els seus aficionats vagin confiats al duel de Champions davant el Reial Madrid. El 7 d’agost es disputarà la tornada dels vuitens de final de la competició europea a l’Etihad Stadium, amb un resultat molt favorable als anglesos, ja que a l’anada van vèncer els blancs al Santiago Bernabéu per 1-2.

Tot i això, fa dies que Guardiola no deixa de lloar el conjunt de Zidane i, com sempre ha fet, rebutja amb força la medalla de favorits. “Contra el Madrid farem tot el possible, estem feliços de poder-ho intentar”, ha afirmat el tècnic de Santpedor. “Estem preparats per enfrontar-nos a ells, però no sé què pot acabar passant”, ha assegurat en una entrevista a Bein Sports.

El City comptarà amb la baixa més que sensible del Kun Agüero, operat recentment a Barcelona d’una lesió al genoll esquerre. Per la seva banda, Zidane no podrà disposar de Mariano Díaz. El davanter català ha donat positiu en el test de coronavirus realitzat per la UEFA i haurà de passar la quarantena per complir amb les normes sanitàries i tallar la cadena de contagis.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa