Guardiola i Messi van estar a punt de fitxar pel Getafe

El president del club madrileny, Ángel Torres, ho recorda en una entrevista al diari 'MARCA'

Hi ha decisions que poden canviar la història d’un club de futbol. Fitxar Leo Messi quan ningú podia imaginar-se que s’acabaria convertint en el millor jugador del món o apostar per Pep Guardiola com a entrenador del primer equip l’estiu del 2008 són clars exemples de fets concrets que han permès als afeccionats del Barça gaudir de molts anys d’alegries. Les coses, però, podien haver estat molt diferents: i és que tant l’argentí com el de Santpedor van estar a punt de fitxar pel Getafe.

Així ho ha reconegut públicament el president del club madrileny, Ángel Torres, en una entrevista al diari MARCA. “En el primer o segon any de Messi, estava pràcticament acordat que vingués al Getafe cedit. Al final, però, en Rijkaard no va acceptar-ho i nosaltres ens vam quedar amb la mel als llavis”, ha explicat. En relació amb Guardiola, Ángel Torres ha recordat que “un dia estàvem en un sorteig europeu amb Txiki Begiristain i la idea era que Laudrup entrenés al Barça i nosaltres ens quedéssim amb en Pep, que llavors entrenava el filial, com al seu substitut”.

“Al principi, Laporta no estava gens convençut de confiar el primer equip del Barça a Guardiola”, ha assenyalat el president del Getafe, que manté molt bona relació amb l’exmàxim dirigent blaugrana i s’ha posicionat a favor del seu retorn a la presidència de l’entitat culer. “Tant de bo que torni, encara que no sé si les segones parts són bones. Sempre m’he portat molt bé amb ell, és molt divertit. Estaria bé tornar a coincidir amb ell”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari