Món Esport
Guardiola deixa clar a Mourinho qui mana a Manchester (3-1)
  • CA
Guardiola i Mourinho, abans de començar el derbi de Manchester.
Guardiola i Mourinho, abans de començar el derbi de Manchester. | EFE

El Manchester City segueix caminant cap a la Premier League 2018/19 i ho torna a demostrar en un partit de nivell a l’Etihad Stadium. Els citizens s’imposen amb contundència en el derbi de Manchester (3-1) i encaren la tercera aturada per partits de seleccions com a líders de la Primera Divisió anglesa a dos punts del Liverpool i a dotze del United, el vuitè classificat. Guardiola esborra Mourinho de la lluita pel títol de la regularitat.

 

David Silva (11′), Agüero (47′) i Gundogan (89′) han marcat tres dianes que han traslladat la superioritat del Manchester City al marcador. El United de Mourinho ha estat fidel a la seva proposta de defensar-se i fiar les seves opcions al contraatac, però les coses no li han anat bé com a conseqüència de l’encert del seu rival. El gol de penal de Martial (57′) en l’únic xut entre els tres pals dels red devils ha donat emoció al derbi, però no ha pogut fer injust el futbol.

 

Amb una exhibició futbolística, Pep Guardiola segueix demostrant la seva supremacia a Anglaterra. Manchester segueix essent territori citizen i Mourinho no pot fer més que contemplar-ho amb impotència. El City, però, només té dos punts de marge respecte al segon classificat, el Liverpool, i haurà de seguir treballant si vol acabar aixecant el trofeu de la Champions League.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa