Món Esport
Guardiola celebra la revocació de la sanció al City i carrega contra Tebas
  • CA

Pep Guardiola ha celebrat la decisió del TAS de revocar la sanció de la UEFA al Manchester City per presumptes irregularitats en la normativa del fair play financer. El tècnic català ha assegurat que està “increïblement content” per la resolució del cas. “S’ha demostrat que el que la gent deia del club no era veritat i podrem defensar sobre la gespa el que ens hem guanyat sobre la gespa”, ha declarat en la roda de premsa prèvia al partit del seu equip contra el Bournemouth.

“Si haguéssim fet alguna cosa malament, hauríem acceptat la decisió de la UEFA, però crèiem que el que havíem fet era correcte i vam exercir el dret a defensar-nos”, ha tret pit el de Santpedor. Guardiola també ha contestat a Jürgen Klopp i José Mourinho, que en les darreres hores han opinat que “avui no és un bon dia per al futbol” i que “la decisió és vergonyosa: si el City no fos culpable, no l’haurien sancionat amb 10 milions d’euros”, respectivament. L’exblaugrana ha opinat que “no hem de demanar permís per jugar la Champions”, ja que acabaran la temporada en la segona posició de la Premier League.

“Sí que és un bon dia. Tres jutges han dit que el que vam fer va ser correcte. La gent deia que estàvem enganyant i mentint, no hi havia presumpció d’innocència. Els clubs que ens van acusar haurien de demanar perdó. Sé que la situació és incòmode per a equips com el Manchester United, el Liverpool, el Tottenham o l’Arsenal, però no hem de demanar perdó per jugar la Champions. Ens ho mereixem. Ho han d’acceptar i si ens volen guanyar, ho haurem de fer sobre la gespa”, ha reflexionat Guardiola.

L’entrenador del Manchester City ha carregat amb duresa contra Tebas, que aquest dilluns va assegurar que “el TAS no ha estat a l’altura”. “La pròxima vegada ja li preguntarem a quins jutges hem d’acudir. Ell és un expert legal. Que es preocupi més per la Lliga espanyola i que no estigui tan gelós de la Premier. L’any que ve jugarem la Champions, no hi ha més”, ha contestat amb contundència el tècnic de Santpedor, que ha reivindicat que “si no ens han sancionat, és perquè hem seguit les normes correctament”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: 2020 a juliol 15, 2020 | 10:03
    2020 juliol 15, 2020 | 10:03
    Jo et diría Pep, no perdis el temps amb un feixiste, aixó diu molt del futbol espanyol, que sstigui presidit per un personatge com aquest

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa