Món Esport
Griezmann, Lenglet i Braithwaite no tenen coronavirus després d’estar en contacte amb casos positius
  • CA

El Barça i Ronald Koeman respiren. Antoine Griezmann, Clément Lenglet i Martin Braithwaite, tres jugadors de la plantilla blaugrana que havien estat aïllats durant les concentracions amb les seves seleccions per haver estat en contacte amb futbolistes contagiats de la Covid-19, han donat negatiu i, per tant, han pogut tornar als entrenaments.

El primer a encendre les alarmes del Camp Nou va ser Braithwaite. El positiu en coronavirus de Robert Skov, lateral del Hoffenheim, va obligar nou futbolistes de Dinamarca a aïllar-se. Entre ells hi havia el davanter del Barça. Aquest divendres, no obstant això, tots ells s’han pogut entrenar amb normalitat en donar negatiu en el test PCR. Podran participar en l’enfrontament de la selecció danesa contra Islàndia, previst per al pròxim diumenge.

El cas dels altres dos futbolistes, els francesos, era molt més preocupant per al Barça. Griezmann i Lenglet, dos futbolistes importants de la plantilla, també van haver de confinar-se després que Wissam Ben Yedder donés positiu. En el seu cas, no obstant això, tampoc hi ha hagut un desenllaç negatiu per als interessos culers. La resta de l’expedició de França ha donat negatiu i han viatjat a Portugal, on aquest dissabte visitaran l’actual campiona d’Europa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa