Remuntada èpica del Girona que tanca una jornada rodona pels catalans de Segona

Girona 2 – 1 Albacete

Al minut 88′ de partit el Girona treia un córner, potser l’última oportunitat per empatar el partit, però no sortia bé. L’àrbitre afegeix 5 minuts i, al 92′, Sylla aprofita una errada defensiva dels manxecs i ha empatat el partit. A partir d’aquest moment: la màgia del futbol s’ha apoderat de l’equip català. Tres minuts després, Arnau Martínez, amb un toc subtil ha deixat la pilota a Stuani, que ha rematat a plaer per donar-li la volta al matx. 2 a 1, bogeria desfermada i esperances renovades a Montilivi.

Castelló 1 – 3 Espanyol

L’Espanyol es consolida en la via de la victòria després de guanyar per 1 a 3 a Castàlia. Els pericos van haver de remuntar un gol inicial dels valencians des del punt de penal. Amb gols de David López, que així va esmenar l’errada del penal, i doblet de Darder, els de Vicente Moreno se situen líders de la Segona Divisió a l’espera del que faci el Mallorca davant el Fuenlabrada aquest dilluns.

Lugo 0 – 1 Sabadell

Els arlequinats s’han retrobat amb la victòria, aquest cop a Lugo. El gol matiner de Juan Ibiza al minut 12, ha servit perquè el Sabadell s’emporti els tres punts de l’Anxo Carro. Amb aquest resultat, l’equip aconsegueix sortir del descens i, de pas, complicar la vida a l’equip gallec, immers en una molt mala dinàmica. Els vallesans han jugat un gran partit, i reobren les esperances de permanència: la setmana vinent reben el Girona a la Nova Creu Alta.