Món Esport
El Girona supera el seu tràmit i el Cornellà sobreviu a la seva odissea a la Copa
  • CA

Quatre dels vuit equips catalans que havien entrat en la primera ronda de Copa del Rei han superat la seva eliminatòria. El Girona i el Cornellà se sumen a Espanyol i Sabadell, que el passat dimecres van superar els seus partits a la competició del K.O. Els blanc-i-vermells s’han imposat amb molta claredat a la Gimnástica Segoviana gràcies a l’estrena del davanter Nahuel Bustos (0-2). El futbolista cedit pel Manchester City ha tingut la seva primera gran nit amb el Girona i, després que el rival es quedés amb deu futbolistes durant la primera meitat, ha anotat un doblet que dona als blanc-i-vermells el passi a la següent ronda.

El Cornellà, per la seva part, va jugar dimecres a hores intempestives. I va guanyar, quelcom que dona doble mèrit a un equip que va viure una tarda plena d’incertesa i marcada per un error de la companyia aèria, que es va deixar el material esportiu de l’equip a l’aeroport del Prat. Amb els futbolistes ja a Tenerife, la companyia en qüestió va fer mans i mànigues per enviar un material que finalment sí que va arribar i el partit, davant el Marino, es va poder disputar a les 23.30 hores de la nit.

Finalment, el Cornellà va poder cantar victòria gràcies a un golàs d’Àlex Pla des de ben bé 30 metres (0-1). El partit, això sí, va acabar a les 01.25 hores. Inèdit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa