Món Esport
Gareth Bale continua en caiguda lliure
  • CA

Gareth Bale (31 anys) ja no té res a veure amb aquell jugador elèctric i explosiu que va posar en problemes a tot el futbol europeu. El gal·lès va tornar aquest estiu al club que el va fer gran, el Tottenham, però el rendiment ha estat encara pitjor que el què va mostrar en la seva última etapa al Reial Madrid.

El passat dijous, el Tottenham de Mourinho es va enfrontar al Chelsea. Amb l’estrella dels Spurs, Harry Kane, lesionada, l’atac dels de Mourinho va estar integrat per Vinicius, Son i Bergwijn. I Bale, mentrestant, escalfant banqueta. Aquesta situació s’ha tornat habitual pel jugador gal·lès, i de fet, la crisi s’ha fet tan evident que Mourinho no va fer entrar a Bale en el tram final de partit, amb un 0-1 en contra, després de tenir-lo tota la segona part escalfant a la banda.

Després del partit, en roda de premsa, Mourinho va ser preguntat pel fet que Bale no hagués jugat ni un sol minut: “Jo dono el millor de mi, ell dóna el millor d’ell mateix i tots donem el millor de nosaltres”, ha contestat l’entrenador portuguès visiblement molest.



Més notícies
Guardiola i Mourinho tornaran a disputar-se un títol
Notícia: Guardiola i Mourinho tornaran a disputar-se un títol
Comparteix
El Manchester City i el Tottenham es classifiquen per a la final de la Copa de la Lliga anglesa
Els jugadors del Manchester City celebren un gol | Europa Press
El City de Guardiola, nou líder de la Premier
Notícia: El City de Guardiola, nou líder de la Premier
Comparteix
L’equip de Guardiola, primer classificat de la lliga anglesa amb un partit menys que els seus perseguidors

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa