Món Esport
El Fuenlabrada es considera una “víctima” i anuncia que acceptarà qualsevol resolució del seu cas
  • CA

El Fuenlabrada ha emès un comunicat amb el qual ha volgut exterioritzar el seu posicionament en relació amb tot el que ha passat els últims dies. El club madrileny ha assegurat que “no ens sentim responsables de tot el que ha passat respecte a l’última jornada de la Segona Divisió, sinó una de les seves principals víctimes”. “Tot el que ha passat ha espatllat la il·lusió de trobar una plaça en la fase d’ascens a Primera”, ha remarcat.

“Tenim consciència d’haver complert estrictament els protocols i d’haver seguit les instruccions que ens ha indicat LaLiga en tot moment, malgrat que això no hagi impedit la situació actual. Entenem que sense culpa estem en el centre d’un problema que també afecta quatre clubs: Saragossa, Almeria, Girona i Elx”, ha explicat el Fuenlabrada en la nota informativa que ha publicat aquest diumenge.

El conjunt madrileny també ha informat que “és impossible preveure quan i en quines condicions podria jugar-se el partit ajornat” i que per tot plegat, “i amb la màxima responsabilitat possible”, “ens posem en mans de les institucions esportives per a la recerca de la millor solució per als afectats pel coronavirus i la competició”. “Tant els jugadors com el cos tècnic estan disposats a recuperar-se i disputar el partit si així es considera oportú, però si no es considera viable en temps i forma, el Fuenlabrada acceptarà la decisió que es prengui”, ha comunicat.

Per últim, l’entitat madrilenya ha desitjat, “malgrat els atacs soferts, que cap club s’hagi de veure en aquesta situació ni hagi de patir totes les circumstàncies internes i externes en què ens hem trobat”.

No és una renúncia

Després que LaLiga hagi entès el comunicat del Fuenlabrada com a una renúncia a disputar el play-off d’ascens, el club madrileny s’ha vist obligat a deixar clar que “no renuncia a jugar el partit contra el Deportivo”, sinó que “mostra la seva disposició a jugar-lo quan sigui viable” i que, en cas que no ho sigui, “acatarà la decisió sempre que sigui presa per tots els òrgans competents, no només LaLiga, també el Comitè de Competició de la Federació Espanyola i el CSD”. “El Fuenlabrada no es considera fora del play-off i queda pendent de la resolució de la resta dels òrgans competents, sense descartar que la decisió pugui ser endarrerir el partit a la primera setmana d’agost”, ha aclarit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa