La foto que delata Buffon: comet quatre infraccions de trànsit

El porter italià condueix amb auriculars, amb una mà, a 155 quilòmetres per hora i, per si tot plegat no fos poc, no duu lligat el cinturó de seguretat

Els futbolistes haurien de ser models de comportament per als més petits, que els veuen com herois i els intenten imitar diàriament en qüestions no necessàriament relacionades amb el futbol. Cada temporada, no obstant això, els jugadors del màxim nivell professional protagonitzen episodis no massa encertats, la majoria d’ells relacionats amb la conducció. L’últim a fer-ho ha estat Gianluigi Buffon, que ha publicat una fotografia a les xarxes socials que l’ha delatat a si mateix.

Gràcies al contingut audiovisual que ell mateix ha difós es pot veure com el porter, que actualment es troba sense equip després d’acabar contracte amb el PSG i no perllongar el seu vincle amb el campió francès, infringeix fins a quatre normes de trànsit: condueix amb auriculars, amb una mà, a 155 quilòmetres per hora i, per si tot plegat no fos poc, no duu lligat el cinturó de seguretat. Tot un pòquer d’un dels millors porters de la història, que, val a dir, durant tota la seva carrera ha estat extremadament exemplar.

“Viatjar sol té una norma: no tornis igual que com te’n vas anar. Torna diferent”, ha recomanat Buffon als seus més de set milions de seguidors a Instagram, que tampoc han passat per alt que en el cotxe de l’esportista hi ha un paquet de tabac.

Més informació

Nou comentari