Món Esport
Finalitza el rescat d’Emiliano Sala amb un cos pendent d’identificar
  • CA
La pancarta d’homenatge a Emiliano Sala al camp del Nantes | EDWARD BOONE / EFE

L’operació de rescat dels cossos de l’accident aeri on viatjaven el futbolista Emiliano Sala i el pilot David Ibbotson és a punt de concloure. Aquest mateix dijous, els cossos de rescat han assegurat que no podran recuperar les restes de l’avioneta degut a les adversitats meteorològiques. Després d’anunciar que havien localitzat l’aparell on viatjava el futbolista argentí, en les últimes hores s’ha procedit a l’extracció d’un dels cossos que hi havia dins de l’aparell. La Oficina Britànica d’Investigació d’Accidents Aeris ha realitzat un comunicat on anuncia “el tancament de la operació de rescat” degut al mal temps. 

 

  

Abans d’arribar a aquesta resolució, però, s’ha recuperat un cos vist a l’interior de les restes de l’avió. “L’operació s’ha desenvolupat amb la major dignitat possible i les famílies han estat informades dels progressos assolits”, ha informat l’AAIB. Les restes del cos han estat traslladades a Portland, al sud-oest del país, per ser examinades pel forense del comtat de Dorset. Aquest serà l’encarregat de revelar la identitat del cos trobat, o bé Emiliano Sala o bé el pilot, David Ibbotson. L’altre cos encara no ha aparegut. 

 

El Nantes exigeix el cost del seu traspàs

 

El jugador viatjava al Piper Malibu N264DB quan es va perdre la senyal del vol la nit del passat 21 de gener quan es traslladava des de Nantes fins a Cardiff per començar a jugar amb el nou club. L’avió va ser localitzat diumenge passat al fons del canal de la Mànega. Ara, ha començat una pugna entre els dos equips que van negociar el seu traspàs, ja que segons ha avançat la ‘BBC’, el Nantes li ha exigit al Cardiff el pagament de la transferència de 15 milions de lliures pel davanter argentí, que s’havia de convertir en el traspàs més car de la història del conjunt gal·lès. En cas de no rebre un pagament en 10 dies, el club francès podria procedir a executar una denúncia on també hi ha un tercer club implicat, el Girondins Bordeaux, que hauria de cobrar una part del traspàs en concepte de drets de formació. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa