La FIFA organitzarà un partit entre estrelles contra el coronavirus

La fundació de l’organisme que regeix el futbol mundial anuncia que el compromís es disputarà “quan la situació sanitària ho permeti, encara que sigui d’aquí a uns mesos”

La Fundació de la FIFA organitzarà un partit per recaptar fons per Access to Covid-19 Tools, una col·laboració global per accelerar el desenvolupament, la producció i l’accés global equitatiu a les noves tecnologies per lluitar contra el coronavirus, inclosos diagnòstics, tractaments i vacunes. La intenció del màxim organisme futbolístic, segons ha transcendit, és el de reunir una constel·lació d’estrelles en un “esdeveniment únic” contra la pandèmia.

“És la nostra responsabilitat demostrar solidaritat i continuar fent tot el possible per participar i donar suport a la lluita contra el coronavirus. Hem participat activament en la sensibilització a través de diverses campanyes i també hem contribuït financerament a aquesta causa, però ara ens comprometem a organitzar aquest esdeveniment mundial de recaptació de fons quan la situació sanitària ho permeti, encara que sigui d’aquí a uns mesos”, ha declarat Gianni Infantino, president de la FIFA.

D’altra banda, l’exjugador francès i CEO de la fundació de l’organisme, Youri Djorkaeff, ha dit que “s’anunciaran, quan arribi el moment, més detalls sobre aquest esdeveniment únic: la ubicació, la data, els participants, el format…”. “S’estan considerant diversos escenaris i plans, tots ells en línia amb la salut i altres pautes rellevants dels respectius governs i organitzacions internacionals”, ha avançat.

Més informació

Nou comentari