Món Esport
Soteras torna a guanyar les eleccions a la Federació Catalana de Futbol

Joan Soteras ha tornat a ser elegit com a president de la Federació Catalana de Futbol. En aquesta ocasió, Soteras mantindrà el càrrec després que les eleccions realitzades durant la jornada del dilluns donessin un total de 503 vots al vigent president de la federació. Per altra banda, els seus competidors (Isern i Palacios) han quedat per darrere en el resultat amb una diferència força àmplia. Cal recordar que les eleccions per la presidència de la Federació Catalana de Futbol s’han hagut de repetir gairebé un any després a conseqüència de la polèmica que va esclatar dies després a la darrera jornada electoral on el Tribunal Català de l’Esport les va obligar a repetir per l’existència de volts nuls.

Soteras torna a presidir la Federació Catalana

Soteras torna al càrrec de president de la Federació Catalana de Futbol després de millorar el seu registre de vots del mes de maig del 2022. En aquesta ocasió, Soteras ha obtingut un total de 503 vots, 107 vots més que en la darrera ocasió. En canvi, Isern s’ha quedat amb 335 paperetes i Pep Palacios amb 12. Més de 1200 membres assembleistes estaven cridats a les urnes i la participació final ha estat d’un total de 873, una xifra inferior a les votacions realitzades durant la jornada electoral del mes de maig.

Urna de la FCF | FCF
Urna de la FCF | FCF

Les primeres paraules de Joan Soteras

Joan Soteras ha aprofitat l’ocasió per fer les seves primeres paraules com a president reelegit pel càrrec de la Federació Catalana de Futbol: “Hem demostrat que el futbol català vol que el governem nosaltres. Els clubs volen que continuem expulsant la corrupció del futbol català. Volem que la transparència estigui al nostre futbol”, ha dit Joan Soteras per deixar clares les seves intencions durant el pròxim mandat. A més a més, cal afegir que Soteras sempre ha defensat la seva voluntat d’unir tot el futbol català i deixar enrere els episodis judicials que ha arrossegat la Federació durant els darrers anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa