La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat aquest divendres que la primera Supercopa d’Espanya femenina de futbol es disputarà durant el mes de febrer i també tindrà un format, com la masculina, de final four. Els equips que hi participaran seran la Reial Societat (campió de la Copa de la Reina), l’Atlètic de Madrid (campió de la Lliga i subcampió de la Copa de la Reina), el Barça (segon classificat de la Lliga) i el Llevant (tercer classificat de la Lliga).

“L’objectiu és aconseguir posar en marxa una cita única que fins ara no s’havia realitzat i materialitzar el compromís de la Federació Espanyola de Futbol en aquesta nova etapa amb el futbol femení”, ha informat l’ens federatiu mitjançant un comunicat difós a través de les xarxes socials i els seus canals de comunicació oficials. La Comissió Delegada de l’entitat que presideix Luis Rubiales ha hagut d’aprovar una modificació del calendari perquè la nova competició es pugui dur a terme durant la segona setmana de febrer i finalitzi el 9 de febrer, quan s’ha previst la final.

A conseqüència de les noves modificacions, els vuitens de la Copa de la Reina es jugaran l’11 i el 12 de febrer i els quarts es disputaran el 25 i el 26 del mateix mes. Les semifinals ho faran a mitjan març (17 i 18) i la final el 31 de maigNou comentari