Món Esport
Eusebio surt del coma induït
  • CA

Per fi comencen a arribar bones notícies respecte a la salut d’Eusebio Sacristán. L’exjugador del Barça i exentrenador del Girona ha pogut sortir del coma induït al qual estava sotmès des del dia 30 de desembre, quan un accident domèstic li va provocar un coàgul al cervell que el va deixar en una situació de gravetat.

Malgrat que encara no existeix cap comunicat oficial, el diari El Norte de Castilla ha avançat que Eusebio ja ha estat despertat i fins i tot hauria reconegut els seus familiars a l’habitació. Aquesta notícia també seria molt positiva, ja que convida a l’optimisme pel que fa a possibles seqüeles.

La Fundació Eusebio Sacristán ha estat el mitjà que ha emprat la família per comunicar la salut de l’exjugador del Barça i exentrenador del Girona. S’espera que en les pròximes hores hi hagi algun tipus de confirmació oficial a través d’aquesta via i es puguin conèixer més detalls.



Més notícies
Eusebio Sacristán, operat d’urgència després d’una caiguda
Notícia: Eusebio Sacristán, operat d’urgència després d’una caiguda
Comparteix
L’exentrenador del filial del Barça i el Girona, entre d’altres, ha hagut de ser ingressat després de patir un accident domèstic que li ha provocat un coàgul cerebral
Eusebio, “estable dins la gravetat”
Notícia: Eusebio, “estable dins la gravetat”
Comparteix
La seva Fundació comunica que deixarà de fer pública la informació mèdica diària perquè “s'espera una evolució llarga”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa