Món Esport
Un estudi assegura que el Liverpool-Atlètic va causar 41 morts per coronavirus

Un estudi d’Edge Health, equip de recerca vinculat a la Sanitat britànica (NHS), ha fet públic aquest diumenge que la celebració del Liverpool-Atlètic de Madrid a Anfield, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Champions League, va causar 41 morts per Covid-19. Segons l’informe, que recull La Gazzetta dello Sport, la recerca atribueix aquest nombre de morts per un partit que va arreplegar més de 50.000 persones a l’estadi anglès, incloses 3.000 persones que van viatjar des de Madrid, el passat 11 de març.

El partit ha generat molta controvèrsia des que es va disputar, i continua fent-ho, ja que va ser l’últim de la màxima competició continental que es va jugar abans de la suspensió del futbol per la propagació de la pandèmia. Diferents dirigents i polítics han reconegut públicament que el partit no s’hauria d’haver celebrat enmig del desconeixement dels primers dies de la crisi del coronavirus, que ha acabat tenint conseqüències molt negatives.

L’alcalde de Liverpool, Steve Rotheram, va sol·licitar el passat 23 d’abril una recerca per saber si el partit havia contribuït a augmentar els contagis a la ciutat. Abans, la disputa del partit havia estat qualificat com a “error” per l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, i pel director de la Salut Pública de Liverpool, Matthew Ashton.Més notícies

Casillas justifica el seu adeu del Madrid i admet que va cometre un error

Notícia: Casillas justifica el seu adeu del Madrid i admet que va cometre un error
Comparteix
L’exporter blanc argumenta que “necessitava sentir-me un altre, tenir un nou ambient, abandonar el fet d’estar tan exposat a la crítica i voler millorar”
Notícia: Casillas justifica el seu adeu del Madrid i admet que va cometre un error - Mobile

L’alcalde de Liverpool demana investigar per què es va jugar el partit contra l’Atlètic

Notícia: L’alcalde de Liverpool demana investigar per què es va jugar el partit contra l’Atlètic
Comparteix
Steve Rotheram opina que seria “escandalós” que persones de la ciutat anglesa hagin contret el coronavirus per culpa d’aquell compromís
Notícia: L’alcalde de Liverpool demana investigar per què es va jugar el partit contra l’Atlètic - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa