L’Espanyol demana a LaLiga que no hi hagi descensos

El club blanc-i-blau ha publicat un comunicat on demanen que se'ls mantingui a Primera Divisió

L’Espanyol ha publicat un comunicat a les xarxes socials on demana a LaLiga que aquesta temporada se suspenguin els descensos ocorreguts en les competicions nacionals de futbol professional, és a dir, a la Primera i a la Segona Divisió. D’aquesta manera, els blanc-i-blaus busquen evitar baixar a la categoria de plata del futbol espanyol. Els pericos van confirmar el seu descens al Camp Nou, quan encara quedaven tres jornades per disputar-se, després d’una temporada nefasta.

En el comunicat, l’Espanyol reconeix que havien pactat finalitzar la Lliga després de l’aturada pel coronavirus, però ara demanen que, només els descensos, no es facin efectius. Els arguments que utilitzen per justificar aquesta petició són que a la Segona Divisió no es va poder acabar la Lliga en les circumstàncies adequades per culpa del cas Fuenlabrada, que l’absència de públic ha perjudicat especialment els equips que es jugaven el descens i que clubs com ells mateixos o el València han patit diversos casos de Covid-19 a la plantilla.

A aquests arguments, els pericos sumen un motiu més per demanar la seva permanència als despatxos. Com que no consideren que la Lliga hagi acabat amb les garanties que es pressuposaven a l’inici de temporada, diuen que se’ls hauria de mantenir a Primera Divisió per assegurar que no hi hagi pèrdues econòmiques importants. Així, l’Espanyol parla d’un “càstig acumulat devastador i injust” per a ells. En el comunicat no demanen que no hi hagi campió de Lliga o equips que ascendeixen, sinó que això ho deixen en mans de l’organisme presidit per Javier Tebas.

Més informació

Comentaris

  Quins nassos!!! s'ho han guanyat a pols!! Agost 3, 2020 7:35 pm
  Si home, i què més??? i per què no els fan campions neutrals de la lliga?? Que vagin a segona, on els correspon!
  Ramon Agost 3, 2020 8:05 pm
  Com s'arrosseguen!
  Ni fu ni fl Agost 3, 2020 8:07 pm
  DIMISSIÓ dels Srs RUBIALES i TEBAS... El ESPANYOL... MALLORCA i LEGANES a la champions i si es diuen més tonterias ESPANYOL femení també a la a la campions que sort ha tingut que no el descendeixin... El futbol cada vegada està pitjor
  D'on no n'hi ha no en raja Agost 3, 2020 8:45 pm
  No diuen que són un club deportivo, doncs que acceptin que van ser de llarg el pitjor equip, esportivament parlant
  Doctor Strangelove Agost 4, 2020 7:22 am
  Dignitat nois, dignitat. Feu el favor d'emmirallar-vos en el vostre "germà" gran. Doc.
  pere de manlleu Agost 4, 2020 8:41 am
  Quin Español? Potser seria convenient ajudar a aquest equip xino. Politica internacional. Xino-Xano.

Nou comentari