Món Esport
Espanya podria ser sancionada pels xiulets a l’himne britànic
  • CA

Encara que no hi ha cap informació oficial, sembla que els xiulets de bona part del Benito Villamarín al God Save the Queen no passaran desapercebuts. Segons els mitjans de comunicació espanyols, la UEFA advertirà i sancionarà Espanya per no respectar la simbologia nacional d’un equip rival i la multa podria ser més severa si l’organisme europeu considera que l’afició espanyola és reincident, ja que en l’Eurocopa de 2012 va passar el mateix, però amb l’himne irlandès.

 

Els aficionats de la Roja van fer cas omís a les indicacions que es feien per megafonia –que pregaven màxim respecte cap al contrincant i demanaven als afeccionats que gaudissin del futbol amb tranquil·litat i animant els seus homes–. El grau de la multa, sempre segons les fonts citades, dependrà en bona mesura de l’informe del delegat de la UEFA que estava present a Sevilla.

 

El diari MARCA, a més a més, explica que si Espanya torna a cometre alguna infracció d’aquest estil, la UEFA podria arribar a clausurar part de les grades dels estadis en què la selecció de Luis Enrique jugués futurs compromisos.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa