Espanya es queda sense la medalla d’or de futbol

La selecció espanyola de futbol ha perdut la final dels Jocs Olímpics davant el Brasil per 2 a 1. Un gol de Malcom a la pròrroga ha permès a l’equip sud-americà proclamar-se campió olímpic. Espanya s’haurà de conformar amb la medalla de plata i no podrà sumar el quart or per a la delegació espanyola.

La primera part ha estat força equilibrada, però protagonitzada pels errors de l’equip espanyol. En primer lloc, Unai Simón ha realitzat una mala sortida en un córner i ha fet caure Mateus Cunha cometent un penal. En aquesta ocasió, Espanya ha estat afortunada perquè Richarlison ha enviat la pena màxima als núvols. Però, poc després, Richarlison ha enviat una pilota al pal i els dubtes i la feblesa de la defensa espanyola han permès que Cunha rebés la pilota a l’àrea petita i definís amb comoditat.

L’equip de Luís de la Fuente ha empatat al minut 60 amb un autèntic golàs. Carlos Soler ha enviat una centrada des de la dreta i Oyarzabal l’ha engaltat amb una volea potentíssima que ha anat directa al fons de la xarxa brasilera. Espanya ha enviat dues pilotes al pal abans que es complís el temps reglamentari per mitjà de l’espanyolista, Òscar Gil, i de Bryan Gil. No obstant això, cap dels dos equips ha pogut evitar la pròrroga.

La pròrroga ha estat dominada per l’equip brasiler, mentre el seu rival es defensava com podia sense aconseguir fer una passa endavant. Al minut 109, un mal servei de cantonada per part d’Espanya ha propiciat un contracop de l’equip sud-americà que ha culminat l’exblaugrana Malcom fent el 2 a 1 definitiu.

Els jugadors de la selecció espanyola mantegen Raúl Entrerríos | Twitter Comitè Olímpic Espanyol
Espanya obté el bronze en handbol amb un entrenador i sis jugadors catalans
Notícia: Espanya obté el bronze en handbol amb un entrenador i sis jugadors catalans