Món Esport
El representant de Pogba demana públicament el seu traspàs
  • CA

Mino Raiola ho ha tornat a fer. El representant de futbolistes ha mostrat el seu perfil més excèntric en demanar, públicament i a través de les xarxes socials, al Manchester United que vengui Pogba. L’agent esportiu ha respost amb ironia i duresa a les paraules de Paul Scholes després de la derrota del Manchester United contra el Brighton: “Hi ha una falta de líders a l’equip i Pogba seria el candidat ideal per ser-ho, però ha tornat a fer un altre partit realment pobre”.

 

 

Raiola ha fet una piulada a Twitter per opinar que “hi ha persones que necessiten parlar per por a ser oblidades. Scholes no reconeixeria un líder encara que tingués davant Winston Churchill”. “Hauria de ser el director esportiu i recomanar a Woodward (executiu del club anglès) que vengui Pogba. Serien nits d’insomni per trobar-li un nou equip“, ha explicat en una segona publicació.

 

Les paraules del representant afegeixen més llenya al foc als rumors sobre la possible mala relació entre el mateix futbolista i Mourinho. L’entrenador, que ha començat amb molts dubtes la Premier League, veu com podria perdre un futbolista de molta importància amb el mercat de fitxatges tancat a Anglaterra. El Barça no es plantejarà fitxar-lo si no ven cap peça important de la plantilla i, en conseqüència, ingressa una quantitat de diners important, però segueix atent a totes les oportunitats que puguin sorgir.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa