El pare d’un jugador del City es converteix en el primer alcalde negre de Bèlgica

El pare de Vincent Kompany, que el 1975 va arribar a Bèlgica com a refugiat, fa història en convertir-se en el primer home de raça negre que aconsegueix una alcaldia al país

El pare del central del Manchester City Vincent Kompany es convertirà en el primer alcalde negre de Bèlgica després que la seva llista guanyés les eleccions d’aquest diumenge a Ganshoren, una comuna situada a prop de Brussel·les. Pierre Kompany, que té 71 anys, assumirà el càrrec a partir del pròxim desembre.

 

El pare del futbolista que entrena a les ordres de Pep Guardiola ha guanyat les eleccions en una localitat bilingüe del voltant de 25.000 habitants. Pierre arriba a l’alcaldia després d’iniciar la seva aventura com a regidor el 2006 i formar part del Parlament regional de Brusel·les des del 2014, però cal no oblidar que va arribar a Ganshoren com un refugiat el 1975.

 

“Història. Estem molt orgullosos de tu, pare. Vas venir des de la República del Congo com un refugiat el 1975 i ara t’has guanyat la confiança de la comunicat local per convertir-te en el primer home de raça negra a ser alcalde a Bèlgica. Moltes felicitats, ha publicat el jugador a les seves xarxes socials.

Més informació

Nou comentari