Món Esport
El Girona-Barça camina cap als Estats Units
  • CA

LaLiga segueix sense respondre a l’amenaça de vaga de l’AFE i continua estudiant quin és el millor partit que, per dates i equips involucrats, es jugui als Estats Units aquesta temporada. Segons la Cadena Ser, Javier Tebas està valorant molt seriosament la possibilitat d’exportar el Girona-Barça a Amèrica i el conjunt que disputaria el matx com a local, el gironí, ja ha rebut la proposta.

 

Encara que l’equip de Montilivi es posicioni a favor (de moment no ha fet cap valoració al respecte), el problema amb el calendari és una realitat. El duel, corresponent a la jornada 21 de la competició de la regularitat i previst per al 27 de gener, s’ha de disputar entre l’anada (23 de gener) i la tornada (30 de gener) dels quarts de final de la Copa del Rei. Tot i que l’any passat el Girona va caure tot just començar el torneig contra el Llevant, no seria cap disbarat pensar que els d’Eusebio passin les dues primeres eliminatòries i encara estiguin vius llavors; en clau blaugrana, sempre hi pot haver alguna sorpresa, però el més normal és que no tingui problemes per classificar-se per als quarts.

 

Tot i que sembla inviable que en set dies els conjunts catalans juguin tres partits i, a més, facin un vol de grans dimensions, exportar el derbi segueix essent més fàcil que fer-ho amb el Betis-Barça del 17 de març, l’altre duel que està sobre la taula de LaLiga.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa