Món Esport
El City activa la velocitat de creuer (3-0)
  • CA

L’hi ha costat uns quants mesos, però el Manchester City de Pep Guardiola ja ha trobat el camí de la victòria i, de tenir un inici molt dubtós en el qual es va arribar a qüestionar el nom del de Santpedor, ara ja ha recuperat la categoria de favorit per lluitar per tots els títols a Anglaterra. Tot això ho ha certificat a l’Etihad Stadium, on ha guanyat el Birmingham per un contundent 3-0 i s’ha classificat per a la següent ronda de la FA Cup.

Els citizens han tancat el partit durant la primera mitja hora de joc. Només havien passat 15 minuts i Bernardo Silva ja havia anotat un doblet. Al minut 33, Phil Foden ha convertit el tercer, la sentència definitiva. A partir d’això, els de Guardiola s’han encarregat de mantenir aquest avantatge amb la pilota als peus i, de fet, han finalitzat el duel amb un 75% de possessió.

A la Lliga, cal recordar que el Manchester City es troba en la part alta de la taula. Amb dos partits menys que el Liverpool, el líder, el tenen només a quatre punts, cosa que significa que, si guanyen els dos duels de diferència, els superaran per 2 punts. Entremig, Tottenham, Leicester City i Manchester United se sumen a la lluita.



Més notícies
Guardiola i Mourinho tornaran a disputar-se un títol
Notícia: Guardiola i Mourinho tornaran a disputar-se un títol
Comparteix
El Manchester City i el Tottenham es classifiquen per a la final de la Copa de la Lliga anglesa
Cañizares, sobre Guardiola: “M’ofèn que digui que Espanya és un Estat opressor”
Notícia: Cañizares, sobre Guardiola: “M’ofèn que digui que Espanya és un Estat opressor”
Comparteix
L’exporter respon a l’entrenador català sobre la polèmica al voltant del grup de Whatsapp de l’equip olímpic del 1992 de la selecció espanyola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa