Món Esport
El Chelsea, un titella en mans del City de Guardiola (6-0)
  • CA
Els jugadors del City celebren un dels sis gols contra el Chelsea. | EFE

El Manchester City no està disposat a cedir el seu tron d’Anglaterra al Liverpool i li ho demostra amb contundència. El conjunt de Pep Guardiola no té pietat del Chelsea (6-0) i torna a liderar la Premier League amb els mateixos punts que els reds, 65, encara que amb un partit disputat més. Els citizens posen contra les cordes Maurizio Sarri, l’equip del qual cau a la sisena posició de la lliga anglesa.

 

No hi ha hagut color. El City ha tardat tres minuts a avançar-se al marcador, abans de la primera mitja hora de joc ja n’havia celebrat quatre i en la resta de partit s’ha limitat a reservar titulars sense deixar de mostrar la seva versió més piconadora ni buscar la porteria contrària (amb èxit), defensada per Kepa Arrizabalaga. Sterling (2), Agüero (3) i Gündogan han marcat les dianes locals en un partit que es preveia molt més disputat del que realment ha acabat sent.

 

Abans de començar el 2019, el City s’havia allunyat del Liverpool, líder de la Premier llavors, i semblava que els citizens no podrien defensar el títol amb la mateixa autoritat amb què el van guanyar la temporada passada. Els fantasmes del primer any de Guardiola a Manchester van sobrevolar l’Etihad Stadium, però el mes de gener i l’inici del febrer han servit als mancunians per tornar a deixar clar que estan un pas per davant de pràcticament tots els equips anglesos. Aquest diumenge, el Chelsea ho ha experimentat en primera persona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa