Món Esport
Diego Costa es desvincula de l’Atlètic de Madrid
  • CA

L’Atlètic de Madrid ha anunciat aquest dimarts la rescissió de contracte de Diego Costa, que havia sol·licitat abandonar el club matalasser “per motius personals” sis mesos abans que expirés el vincle que unia ambdues parts fins al final d’aquesta temporada.

“L’Atlètic de Madrid i Diego Costa han arribat a un acord per a la rescissió del contracte del davanter, que acabava el 30 de juny del 2021. El jugador brasiler –que té la nacionalitat espanyola– va sol·licitar al club la seva desvinculació per motius personals fa uns dies i ha signat aquest dimarts la rescissió del seu contracte per deslligar-se de la nostra entitat”, va anunciar l’Atlètic en un comunicat.

Des que va arribar al club matalasser el 2006 amb només 17 anys, Costa ha disputat un total de 215 partits oficials a l’Atlètic de Madrid durant dues etapes diferents, en les quals ha marcat 83 gols i ha repartit 36 assistències. A més, ha guanyat una Lliga (2013/14), una Copa del Rei (2013), una Europa League (2018) i dues Supercopes d’Europa (2010 i 2018).

“Des del club li agraïm el seu esforç durant aquests anys i li desitgem molta sort en la pròxima etapa de la seva carrera professional“, l’ha acomiadat l’Atlètic, on aquesta temporada estava relegat a la suplència després de l’arribada de l’uruguaià Luis Suárez.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa