Món Esport
Detinguts dos seguidors del Southampton per burlar-se de la mort d’Emiliano Sala
  • CA
El tribut dels seguidors del Nantes a Emiliano Sala. | EFE

La policia ha detingut aquest dissabte dos aficionats del Southampton que, durant el partit contra el Cardiff (1-2 pels gal·lesos), van burlar-se de la mort d’Emiliano Sala, el jugador que va ser trobat mort després de desaparèixer en un accident aeri quan es dirigia cap a les Illes Britàniques per firmar el seu contracte amb el Cardiff City. Aquest equip disputava el seu primer partit des que es va conèixer la tràgica notícia.

 

Abans del partit es va realitzar un emotiu minut de silenci i els jugadors de tots dos equips van portar un crespó negre, però segons ha informat Sky Sports dos seguidors del Southampton van ser vistos fent gest d’avions cap a la multitud, un acte desagradable que el propi club va condemnar: “El Southampton pot confirmar que dos aficionats han estat detinguts i se’ls han pres les dades. El club continuarà treballant amb la policia de Hampshire per identificar les persones que es considera que han fet gestos indecents cap als partidaris del Cardiff”, ha anunciat en un comunicat. 

 

En el mateix escrit, el Southampton lamenta uns comportaments que “no tenen lloc en aquest esport i que no seran tolerats al St Mary’s”. A més, ha anunciat que l’entitat “prendrà una postura extremadament ferma contra cualsevol persona involucrada i té la intenció de prohibir l’accés als partidaris identificats“. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa