Món Esport
El Deportivo es nega a fer-se els tests de coronavirus
  • CA

El cas Fuenlabrada és el serial de l’estiu i està cridat a allargar-se fins a l’infinit. Si aquest matí semblava que LaLiga havia trobat una solució que consistia a jugar el partit pendent entre els madrilenys i el Deportivo de la Corunya aquest mateix dimecres, els gallecs han decidit que això no passaria. La Voz de Galicia havia avançat que els futbolistes del Depor havien estat cridats a fer-se les proves PCR per descartar cap cas de coronavirus i així poder jugar de forma immediata, però els gallecs han pres una altra decisió.

Els metges de LaLiga han estat tot el matí esperant la plantilla entrenada per Fernando Vázquez, però no s’hi ha presentat ningú. El club ja havia anunciat que no farien cas de l’organisme presidit per Javier Tebas, mentre aquest no es plantegés la repetició de la jornada o la salvació automàtica del Depor en considerar que la darrera jornada de Segona Divisió no s’havia jugat en igualtat de condicions.

Així, el play-off d’ascens a Primera Divisió ha de continuar esperant. Equips com Saragossa, Girona i Almeria, que estan classificats passi el que passi, estan farts d’esperar i d’altres com l’Elx o el Lugo, que surten beneficiats de la situació actual, toquen ferro perquè res no canviï. El que està clar és que LaLiga no està sent capaç de resoldre el conflicte i l’entitat de Tebas està quedant molt tocada dia rere dia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa