Món Esport
El CSD convoca una reunió urgent amb Tebas i Rubiales per solucionar el conflicte amb el calendari
  • CA

La presidenta del Consell Superior d’Esports (CSD), Irene Lozano, ha enviat una carta als seus homòlegs a LaLiga, Javier Tebas, i la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, per convocar-los a una “reunió urgent” el pròxim dijous en la que aclariran el tema dels calendaris de la Lliga Santander i la Lliga Smartbank de cara a la temporada vinent, un assumpte “absolutament imprescindible”.

“Havent constatat que no existeix acordat entre la Federació i l’LFP, ni per organitzar la reunió ni sobre el text de proposta de calendari i la posterior realització del sorteig, he donat instruccions al Director General d’Esports (Joaquín de Arístegui) perquè us convoqui i presideixi una reunió urgent, el pròxim dijous 27 d’agost a les cinc de la tarda, a la seu del CSD, per completar aquest procés”, ha explicat Lozano en la missiva que ha enviat als dos màxims dirigents del futbol espanyol.

La presidenta del CSD ha explicat que ha activat la prerrogativa que el Conveni de Coordinació RFEF-LNFP atribueix al Consell. “Crec que és absolutament imprescindible no postergar per més temps l’aprovació del citat calendari. Confio que durant la reunió s’arribarà a un acord entre les dues parts. No obstant això, el CSD garantirà que al final d’aquesta reunió es disposi del calendari en qüestió”, ha deixat ben clar Lozano.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa