Món Esport
El Sabadell continua negat (1-2)
  • CA

El Sabadell viu instal·lat en el seu particular dia de la marmota. Els arlequinats tornen a caure a casa a la recta final en un partit on, de nou, han plantat cara i no han merescut la desfeta. El futbol, però, no entén de meritocràcies i enguany el Sabadell ho està comprovant. El Màlaga, més efectiu, s’endú els tres punts de la Nova Creu Alta en un duel marcat pel conformisme i la falta de solucions ofensives del Sabadell (1-2). I és que tot i el domini local en molts trams del partit, els visitants no perdonen i acaben convertint les poques ocasions que tenen. A Sabadell caldrà continuar treballant i esperant a que la sort els torni a somriure.

El dia de la marmota

La tarda no havia començat bé per als arlequinats. Encara amb els fantasmes de la cruel derrota davant l’Almeria, l’enèsima que aquest curs es resol als darrers minuts, el Sabadell saltava al terreny de joc amb la clara premissa de recuperar sensacions. Però gairebé a la primera de canvi, el rival sentenciava Mackay. Calero, després d’una gran jugada per banda de Jairo, feia el primer de la tarda a un Sabadell intens però massa erràtic (0-1).

Tot i això, la reacció dels d’Hidalgo no s’ha fet esperar i només tres minuts després Néstor Querol cantava la igualada amb una precisa rematada de cap (1-1). Tot quedava com al principi, i el Sabadell s’ho començava a creure. Amb Stoichkov i Édgar entonats, els vallesans han fet treballar de valent el Màlaga i només la falta d’encert ha impedit que es posessin per davant. Però qui perdona, acaba condemnat.

I com si es tractés d’un nou dia de la marmota, el Sabadell ha anat demorant l’estocada fins que el Màlaga ha sentenciat. Pablo Chavarría, a centrada de Rahmani, feia impossible l’estirada de Mackay i deixava tocat de mort un Sabadell que, veient com el col·legiat expulsava Hidalgo per protestar, ha estat incapaç de reaccionar (1-2).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa