El PSG galàctic decep i es complica la vida a la Champions (1-1)

Debut sorprenent del París Saint-Germain (PSG) a la UEFA Champions League de la temporada 2021-2022. Els francesos han disputat el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el rival més assequible de la lligueta: el Bruges belga. Es tractava del primer dia en el qual Leo Messi, Neymar Jr. i Kylian Mbappé compartien trident i ho han fet des de la titularitat. Tothom esperava un passeig militar dels tres futbolistes davant un contrincant clarament inferior, però els de Mauricio Pochettino no han pogut passar d’un trist empat (1-1).

El PSG ha començat el partit amb bon peu i Ander Herrera ha rematat al minut 15 una bona centrada de Mbappé a l’interior de la xarxa. A més a més, Messi ha pogut marcar el segon amb un bon xut que s’ha estavellat a la creueta. Tot i això, el Bruges no s’ha arronsat en cap moment i ha deixat bones impressions des de bon començament. Gràcies a això, Hans Vanaken ha pogut empatar el marcador al minut 27. El trident galàctic no ha brillat, i Neymar encara menys, i a l’inici de la segona part Mbappé s’ha hagut de retirar lesionat. Els belgues s’han mantingut sòlids en defensa i no han deixat que els parisencs marquessin el gol de la victòria.

Amb aquest empat, el PSG es complica la vida a la fase de grups de la Champions. Si bé tot acaba de començar i el més probable és que es classifiquin amb comoditat, han perdut dos punts en un dels duels més senzills de la lligueta. Els altres dos rivals són el totpoderós Manchester City de Pep Guardiola i el perillós Red Bull Leipzig. De fet, els anglesos han derrotat els alemanys, però han hagut de marcar sis gols per superar els tres de Nkunku (6-3). El PSG fia tot l’èxit de la campanya i del trident galàctic a guanyar la Champions i ara s’hauran de concentrar molt en aquesta competició per no deixar-se més punts imprevistos.