Món Esport
Continua la tragedia gironina fora de Montilivi (2-0)
  • CA

El Girona ha tornat a punxar lluny de Montilivi i l’objectiu inicial de la temporada d’aconseguir l’ascens directe és gairebé una utopia. Tot i això, els rivals directes continuen acumulant mals resultats i els blanc-i-vermells poden estar agraïts de mantenir un lloc en la zona de play-off. Aquest cop, ha estat el Màlaga el botxí dels de Pep Lluís Martí. Els andalusos han dominat el partit d’inici a final. Un gol matiner i l’expulsió posterior de Cristian Rivera han fet que els gironins no hagin tingut pràcticament cap opció en cap moment de l’enfrontament.

Dos minuts decisius

El Girona ha saltat al camp amb ganes de fer fora els fantasmes que els han envaït tota la temporada lluny de Montlivi. Borja García ha tingut una oportunitat molt clara de gol abans dels deu minuts de joc, però no ha pogut arribar a rematar una acció molt perillosa. Poc després ha arribat la resposta del Màlaga en forma de gol. Bona acció de Tete Morente per la banda i diana de Cifuentes.

Per si això no fos prou, dos minuts més tard el Girona ha quedat condemnat a mort. Cristian Rivera ha entrat amb tot sobre Keidi i ha vist la targeta vermella directa. Si bé una expulsió al cap de vint minuts d’enfrontament no és el més habitual, el cert és que l’asturià ha atacat directament la cama del jugador del Màlaga, qui es podria haver fet molt mal, i la targeta és estricta però justa. 

Domini andalús sense esforç

A partir d’aquí els blanc-i-blaus s’han limitat a gestionar l’avantatge mínim sense treballar més del compte. Stuani podria haver empatat el partit poc abans del descans, però el seu gol ha estat invalidat per fora de joc. La sentència del Girona ha arribat amb la represa, al minut 49, quan Sadiku ha rematat a l’interior de la porteria una centrada de Tete Morente, novament. Els de Pep Lluís Martí tenien l’empat molt i molt lluny i l’expulsió d’Adrián per una dura entrada sobre Gumbau no ha servit de res.

Amb aquesta derrota, els catalans continuen en zona de play-off i aquesta posició encara no perilla en excés. Ara bé, l’ascens directe ja es troba a deu punts de diferència i, malgrat que encara queden sis partits i no hi ha res certificat de forma matemàtica, ja és gairebé impossible. Això sí, el Girona no s’ha de refiar, perquè perdre la plaça de play-off d’ascens sí que seria una tragèdia majúsucla per un equip dissenyat per tornar a Primera Divisió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa