Casemiro salva el Madrid (2-1)

El bon partit del Reial Madrid a la semifinal de la Supercopa davant el València va ser poc més que un miratge. Si en la final contra l’Atlètic de Madrid, ja van jugar de forma molt pobra, el mateix camí han seguit en la victòria al Santiago Bernabéu davant el Sevilla (2-1). Tot i el mal joc, el resultat ha estat el mateix, és a dir, positiu pels blancs. Julen Lopetegui ha tornat a l’estadi del club que tan malament el va tractar i ha plantejat un partit molt sòlid, que només ha pogut ser trencat per accions individuals i aïllades i per un error defensiu dels andalusos. El VAR ha estat també un dels protagonistes de l’enfrontament, ja que ha anul·lat un gol del Sevilla a la primera meitat amb molta polèmica.

Zidane ha sortit amb un onze amb molt poca pólvora. Les baixes de Bale i Hazard i les molèsties de Benzema, que l’han impedit ser titular, han fet que la davantera la componguessin Jovic, Lucas Vázquez i Rodrygo. En els primers minuts de partit el Sevilla ha cedit el protagonisme al Madrid. De seguida s’ha notat que aquesta davantera no arribava al nivell requerit per fer mal als andalusos i tot el que ha generat el bon mig del camp format per Casemiro, Kroos i Modric no ha estat aprofitat pels homes més ofensius. De fet, els de Lopetegui han començat a creure-s’ho i una bona centrada de Banega ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa després d’una rematada de Luuk de Jong. El VAR però, ha anul·lat la jugada per una topada no massa contundent entre Gudelj i Militao. Res més destacable durant els primers 45 minuts.

La segona meitat ha tingut el mateix interès futbolístic que la primera, però els gols l’han animat. Quan el Madrid estava més adormit que mai, un toc d’esperó de Jovic ha deixat Casemiro sol davant Vaclik i ha definit amb molta qualitat, picant la pilota per sobre del porter. L’alegria merengue ha durat set minuts, perquè De Jong, després d’una possible mà de Munir, ha igualat el marcador. En aquest cas, el VAR no ha entrat, quan també ho podria haver fet. El partit ha continuat amb una tònica de poca qualitat de joc, però una molt mala acció defensiva del Sevilla ha deixat Casemiro sol en una rematada de cap davant el porter del conjunt andalús i no ha perdonat. Malgrat que els de Lopetegui han tingut 20 minuts per intentar igualar el duel, els cops de la remuntada i el primer gol anul·lat han estat suficients perquè no es poguessin tornar a aixecar.