Els últims minuts tornen a condemnar el Sabadell (1-0)

Sembla el dia de la marmota. Quan el Sabadell aixeca el cap, ràpidament topa amb un entrebanc que el fa tornar a la seva cruel realitat. Els d’Antonio Hidalgo cauen per la mínima a Las Gaunas en un partit que malauradament s’ha tornat a decidir en els darrers compassos (1-0). Amb tints de desesperació, els arlequinats veuen com de nou els desajustos defensius i les errades puntuals els condemnen en el moment que més mal fa. I és que el Sabadell, amb el que va de curs, ja ha caigut en els últims minuts en un total de sis partits.

La dinàmica necessita una reversió radical. Perquè el Sabadell, per molt que els resultats diguin tot el contrari, no juga malament. Sabent què vol i sortint sempre amb la pilota jugada, els d’Antonio Hidalgo han tingut minuts de bon futbol a Logroño i fins i tot s’haurien pogut avançar en el marcador en una fuetada d’Edgar Hernández que s’ha estavellat a la creueta.

Però eren els darrers minuts i enguany això per al Sabadell és sinònim del mal auguri. Al 83’, el davanter rival Leo Ruíz ha aprofitat un desajustament defensiu dels arlequinats per superar Mackay quan l’empat ja era coll avall (1-0). L’error ha estat de nou clamorós i el Sabadell, que se’n va de la Rioja amb les mans buides, sap que necessita reaccionar abans que sigui massa tard.