Món Esport
La Juventus de Cristiano diu adeu a la Champions (2-1)
  • CA

Ha arribat la primera gran sorpresa d’aquesta Lliga de Campions. L’Olympique de Lió, un equip que només havia jugat un partit després de l’aturada per la pandèmia i l’havia perdut, ha eliminat un dels grans d’Europa, la Juventus de Torí de Cristiano Ronaldo (2-1). Els italians havien d’aixecar l’1-0 que els francesos van aconseguir al seu estadi a l’anada, però el gol de Memphis Depay de penal a l’inici del duel ha estat impossible de remuntar. Cristiano ha marcat un doblet i ha estat a prop del miracle, però finalment s’ha quedat a les portes.

El camí dels italians a la Champions continua sent tràgic. La temporada passada, ja amb Cristiano, van caure eliminats als quarts de final davant l’Ajax, mentre que aquest any tornen a quedar fora contra un rival teòricament inferior i, aquest cop, als vuitens de final. Malgrat que no paren de guanyar lligues de forma consecutiva, els aficionats ja no en tenen prou i volen més. Això podria deixar el càrrec de Maurizio Sarri en qüestió, ja que la Juventus té plantilla per vèncer el títol europeu. Els italians no aixequen una orelluda des del 1996 i això que des de llavors han arribat a cinc finals. 

Pel que fa als francesos, ningú no donava un duro per a ells i han acabat sent la primera sorpresa de la Lliga de Campions d’aquest curs. Ara, el seu rival serà el Manchester City de Pep Guardiola. De la mateixa forma que la Juventus, els citizens són un equip amb una trajectòria nefasta a la Champions. Malgrat que ja fa més de deu anys que compten amb la inversió del xeic, la seva falta de tradició a la màxima competició europea els passa factura i mai no han estat capaços de passar de les semifinals. Davant seu tindran l’Olympique de Lió, un conjunt amb la moral pels núvols i amb ganes de ser l’equip revelació d’Europa d’aquesta temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa