Món Esport
Res no canvia: el Girona punxa fora de casa (0-0)
  • CA

Ni amb tres mesos d’aturada el Girona ha pogut aprendre que també s’ha de treballar intensament fora de casa per poder sumar punts i aconseguir l’ascens a Primera Divisió. En el primer partit dels de Pep Lluis Martí després de la pandèmia, res no ha canviat i els blanc-i-vermells no han estat capaços de passar d’un empat sense gols davant d’un Las Palmas gris, que no ha ofert resistència ni ha generat perill (0-0).

La trempera del retorn no s’ha deixat veure a les Illes Canàries. La primera part ha estat avorrida, amb poques o pràcticament cap ocasió tant per al Girona com per al Las Palmas i no hi ha res a destacar. Els catalans han començat una mica més endollats i han anat de menys a més, mentre que els locals han fet just el contrari. Ni Pedri, un jugador amb qualitat cedit pel Barça als canaris, ha fet res interessant. Tant és així que ha estat substituït a la represa.

La segona meitat ha començat exactament igual de la mateixa forma. Més enllà d’un llançament de falta de Gumbau que ha estat a punt de sorprendre Josep, la mateixa monotonia de la primera. Una gran notícia pels gironins ha estat l’entrada de Valery, sobre el minut 60, qui feia molts mesos que estava lesionat però ha aprofitat el confinament per posar-se a to. Poc després, Juanpe ha estat a punt de batre el porter rival en un llançament de córner. Ara bé, amb jugades treballades: res.

El Las Palmas ha fet algun intent tímid de prendre el domini del joc, però el Girona s’ha defensat bé i els locals han perdut les forces de seguida. Un partit que s’ha desenvolupat d’aquesta manera només podia acabar amb un resultat ras, pla, nul… 0-0. Un gol de qualsevol dels dos equips hauria estat injust, tot i alguns esforços d’última hora que arribaven massa tard.

El Girona té un projecte ambiciós, amb el qual es vol retornar sí o sí a la Primera Divisió. Tot i això, des de l’inici de la Lliga, estan demostrant que a casa poden amb tot, però lluny de Montilivi sembla que no hi hagi ni ganes de treure bons resultats. El millor és que els de Pep Lluis Martí continuen en zona de play-off d’ascens en una situació relativament còmoda.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa