Stuani, Stuani i Stuani! (3-1)

El canvi d’entrenador del Girona està sentant d’allò més bé pels vols de Montilivi. Pep Lluís Martí encara no coneix la derrota com a tècnic blanc-i-vermell i avui els catalans han estat clarament superiors al Lugo (3-1). Tot això però, no es podria entendre sense Cristhian Stuani. L’uruguaià ha tornat a oferir un espectacle als aficionats gironins amb un hat-trick que el consolida com el jugador més determinant de la Segona Divisió.

El partit ha començat de la millor manera possible pels de Martí. No havia passat ni un minut encara de l’inici del duel, quan el porter del Lugo, Cantero, i un central, Djalo, s’han fet un embolic que ha aprofitat Stuani per posar l’1-0. L’uruguaià, pitxitxi de Segona amb 16 gols, està demostrant que aquesta categoria se li queda petita i ha tirat d’olfacte golejador per avançar el Girona. La primera part d’Stuani podria haver estat encara més complerta si el VAR no hagués anul·lat un golàs que ha marcat pocs minuts després, que ha quedat invalidat per fora de joc. Els blanc-i-vermells s’han defensat bé durant tota la primera meitat i han intentat buscar el segon gol a la contra, però això ha permès que el Lugo es refés poc a poc del gol rebut.

En la represa, Martí ha percebut el perill d’especular amb el resultat i ha imprès una marxa més als seus homes per buscar el segon i matar el partit. Hi ha hagut intercanvi d’ocasions entre tots dos conjunts, però el premi ha caigu del costat local. En el minut 70, unes mans de Djalo dins l’àrea han estat penades amb els onze metres. Stuani, altra vegada, no ha perdonat i ha aconseguit el segon gol de penal. Fins i tot s’ha agradat i ha definit a l’estil Panenka. Pocs minuts després, el migcampista del Lugo Jaume Grau ha estat expulsat per doble groga i el partit ha quedat vist per sentència. A pocs minuts pel final, Stuani ha posat el llacet el seu migdia rematant una gran passada de Maffeo i aconseguint el hat-trick. A l’última jugada del partit, Iriome ha aconseguit el gol de l’honor pel Lugo.

El Girona continua fent-se fort en la zona de promoció d’ascens i ja suma 31 punts. És cinquè a la classificació i per davant té Fuenlabrada i Huesca respectivament amb un punt més. El límit de la zona d’ascens directe el marca l’Almeria, amb 35 punts, així doncs, el Girona cada cop ho té més a tocar. Amb Pep Lluís Martí s’han sumat 14 punts de 18 possibles. L’ascens, cada cop més a prop.