Món Esport
L’Espanyol femení no aixeca el cap (0-3)
  • CA

L’Espanyol ha tornat a perdre un partit de la Primera Iberdrola i ja van quatre derrotes consecutives. Les blanc-i-blaves han estat golejades pel Sevilla a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (0-3) i s’apropen perillosament a la zona de descens. Ara mateix són catorzenes a la classificació i cal recordar que aquesta temporada baixaran els quatre últims equips a causa de les mesures que es van haver de prendre la temporada passada, excepcional a causa del coronavirus, que són justament les que van salvar les periques.

Aquesta nova derrota ha estat clara. El Sevilla, setè classificat, ha dominat el partit i Clàudia Pina, ex de l’Espanyol i el Barça, ha avançat les andaluses al quinzè minut de partit. A la segona meitat, les visitants han acabat d’ensorrar les blanc-i-blaves amb dos gols, un d’Ana Franco de la Vega i l’altre de Zenatha Coleman.

El gran avantatge de les blanc-i-blaves a la classificació és que hi ha quatre rivals, els quatre equips que són a la zona de descens, que es troben en una situació molt pitjor a la seva. El Huelva, el Logroño, el Rayo i el Deportivo de la Corunya no han guanyat ni un sol partit i es mouen en un marge entre els 0 i els 2 punts. Tot i això, l’Espanyol ha de retrobar el camí de la victòria si vol assolir l’objectiu de la salvació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa