Món Esport
El Cornellà fa un pas de gegant per pujar a Segona Divisió (1-2)
  • CA

El Cornellà no partia amb l’etiqueta de favorit per pujar a Segona Divisió, però la victòria aconseguida davant l’Eivissa (1-2), un equip amb molt més pressupost que els del Baix Llobregat, permet somiar el conjunt català amb aquesta fita històrica. La imatge dels homes entrenats per Guillermo Rondo ha estat contundent i ha llançat un missatge clar: el Cornellà vol aconseguir aquest ascens.

El partit s’ha decidit pràcticament als primer minuts de joc. Els del Baix Llobregat han saltat al terreny de joc com un autèntic cicló i quan l’Eivissa encara no havia tingut temps ni de saber on eren, ja havien rebut dos gols. Becerra i Pablo Hernández han anotat pel Cornellà als minuts 13 i 17 respectivament i amb aquest avantatge ja n’han tingut prou per endur-se la victòria.

Al minut 63, Rodado, del conjunt illenc, ha escurçat distàncies, però les sensacions a la gespa eren clarament favorables als catalans i no han deixat escapar aquest triomf. El Cornellà ja és a la semifinal del play-off d’ascens a Segona Divisió i ara serà el torn del Barça B, que s’enfronta al Valladolid Promesas, i del Sabadell, que juga contra l’Atlètic de Madrid B, de fer el mateix.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a juliol 19, 2020 | 10:29
    Ramon juliol 19, 2020 | 10:29
    La temporada vinent, derbi cornellanenc!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa