Món Esport
El Cornellà s’alia amb l’èpica i elimina l’Atlètic de la Copa (1-0)
  • CA

Sí, els Reis existeixen. El Cornellà s’alia amb l’èpica i aconsegueix una d’aquelles coses que passen només una vegada a la vida: eliminar l’Atlètic de Madrid de la Copa del Rei. Els del Baix Llobregat, que mai havien guanyat un rival de Primera, s’imposen per la mínima al líder de la Lliga Santander gràcies a una solitària diana d’Adrián Jiménez (1-0). Sorpresa, i de les grosses, al Municipal de Cornellà.

El que més crida l’atenció de tot plegat, però, ha estat el com. Amb les idees clares i una execució immillorable, els catalans han saltat al terreny de joc amb una clarividència que molts ja voldrien i als sis minuts de joc s’han avançat en el marcador per mitjà de Jiménez (1-0). Mitja proesa ja era a la butxaca, però restaven 84 minuts de resistència. 

L’Atlètic de Madrid, evidentment, no s’ha donat per vençut i fins i tot ha arribat a gaudir de clares ocasions per part de Correa o Lucas Torreira. Tot i això, una entrada a destemps del català Ricard ha deixat els matalassers amb deu futbolistes i el Cornellà ho ha aprofitat per relentitzar el joc i acabar firmant una gesta èpica.  



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa