El City fa la feina i posa pressió al Liverpool (3-0)

Les dinàmiques poden capgirar les classificacions de lligues en un tres i no res. Fa dues setmanes, el City veia com el liderat de la Lliga se li escapava preocupantment, després d’una derrota a casa contra els Wolves que els deixava a 8 punts del líder. En només dos partits, els de Guardiola han guanyat dos partits i s’han col·locat a tres punts del líder, a l’espera del partit que ha de disputar el conjunt dirigit per Klopp aquest diumenge contra el Tottenham. El City ha fet els deures i ha guanyat 2-0 a l’Aston Villa a l’Etihad Stadium amb gols de Gundogan, De Bruyne i Sterling  (3-0).

L’inici de partit els hi ha tornat a costar als jugadors de Guardiola. Tot i tenir ocasions no han obert la llauna fins la segona meitat. Amb només 30 segons disputats de la segona part, una puntada del porter Ederson ha permès a Gabriel Jesús pentinar la pilota per l’arribada de Sterling, que ha fet el primer en el minut 46. De Bruyne ha fet el segon 20 minuts després. Una centrada del belga en una acció d’estratègia ha acabat amb la pilota dins la porteria. El Var ha revisat l’acció i ha conclòs que ningú ha tocat la centrada de De Bruyne, que s’ha convertit en el segon en el minut 64. Gundogan ha fet el tercer amb una gran rematada desrpés d’un altre córner. El City ha acabat amb 10 per l’expulsió de Fernandinho en el minut 86.

Els citizens han tirat d’ofici per superar a l’aston Villa i col·locar-se a només 3 punts d’un Liverpool que ha vist com els de Guardiola s’han refet de la petita crisi de l’inici de temporada. Els de Jurgen Klopp reben aquest diumenge el Tottenham a casa i hauran de guanyar si no volen veure els de Manchester encara més a prop.