Cristiano Ronaldo fitxa pel Manchester United

Els 'red devils' fan oficial el retorn de l'astre portuguès

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo ha fitxat pel Manchester United. Es tracta, sens dubte, d’un dels fitxatges més esbojarrats i inesperats d’un mercat d’estiu històric. El de Madeira torna a la que va ser casa seva entre el 2003 i el 2009 amb el gran objectiu de tornar a guanyar una Champions League. Després que la Juventus de Torí hagi confirmat la marxa de CR7 aquest mateix matí, els red devils han trigat poques hores en anunciar el retorn del portuguès.

El traspàs es tancarà per uns 25 o 30 milions d’euros, que són els diners que necessita la Juventus per amortitzar el fitxatge que van realitzar de Cristiano Ronaldo, provinent del Reial Madrid, el 2018 per uns 120 milions deuros. El sou que cobrarà el portuguès a Manchester serà d’uns 20 milions d’euros nets. Amb aquesta arribada, la de Jadon Sancho i la de Raphael Varane, el United passa a ser un dels clubs més temuts d’Europa i tindrà clares opcions de guanyar la Champions League després de moltes temporades sense fer-ho i sense arribar lluny. De fet, la darrera edició que van conquerir els red devils va ser la del 2008, amb Cristiano Ronaldo liderant aquell equip.

Després del sonadíssim moviment de Leo Messi al París Saint-Germain (PSG), aquest és el segon traspàs més rellevant d’aquesta finestra estival. Tanmateix, hi ha hagut altres moviments molt destacats, com el de Romelu Lukaku al Chelsea, Jadon Sancho al Manchester United, Jack Grealish al Manchester City o Sergio Ramos al PSG. De fet, ja es parla del mercat de fitxatges més mogut i important de la història recent, i això que encara queda la probable marxa de Kylian Mbappé al Reial Madrid.

Més informació

Nou comentari