Món Esport
La Juventus confirma l’adeu de Cristiano Ronaldo
  • CA

L’astre portuguès Cristiano Ronaldo ja no és davanter de la Juventus de Torí. Així ho ha confirmat l’entrenador de la Vecchia Signora, Massimiliano Allegri, en una roda de premsa que ha generat molta expectació. En la primera pregunta que ha hagut de respondre el tècnic italià ho ha deixat ben clar: “Ahir el Cristiano em va dir que no té intenció de continuar jugant a la Juventus. Per aquest motiu no serà convocat demà. Ara parlem de l’Empoli”. Posteriorment ha hagut d’insistir-hi, ja que moltes de les preguntes han estat sobre aquest tema: “A Ronaldo li hem de donar les gràcies per tot el que ens ha donat, però ara ens toca continuar endavant sense ell”.

D’aquesta manera es posa el punt final a una història que ha estat exitosa, ja que CR7 ha continuat marcant molts gols, però que també ha estat marcada per les decepcions i eliminacions a la Champions League. Cristiano va abandonar el Reial Madrid l’estiu del 2018 després d’haver-hi fet història i no ha pogut repetir la mateixa gesta a Itàlia. Tanmateix, el record del portuguès a Torí serà molt positiu, amb una mitjana de gairebé un gol per partit, tot i que aquest adeu inesperat pot deixar alguna taca de rancúnia.

Si no hi ha cap gir de guió inesperat, CR7 fitxarà pel Manchester City del català Pep Guardiola. Malgrat que van ser rivals en les seves respectives etapes al Barça i al Madrid, es tracta d’una gran operació amb milions d’avantatges per a les dues parts. El City necessita un golejador des que el Kun Agüero va baixar el seu rendiment i Cristiano desitja anar a un equip que pugui guanyar la Champions. Es tracta de la combinació perfecta. De fet, el conjunt anglès és un dels que genera més oportunitats de gol i fitxarà un dels millors rematadors d’Europa. Veure per creure.



Més notícies
Ilaix Moriba, durant un entrenament | FC Barcelona
Ilaix força la seva sortida i el Barça es remet als 20 milions
Notícia: Ilaix força la seva sortida i el Barça es remet als 20 milions
Comparteix
El jugador hauria arribat a acords amb el Tottenham i el Leipzig, però no volen pagar tant per ell
Kylian Mbappé, amb el PSG | Europa Press
El fitxatge de Mbappé pel Madrid és imminent
Notícia: El fitxatge de Mbappé pel Madrid és imminent
Comparteix
Segons informa la premsa madrilenya, es podria fer oficial durant les pròximes hores o dies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa