Món Esport
La greu situació de la pandèmia a l’Argentina obliga a suspendre la Copa Amèrica
  • CA

El coronavirus no dona treva als països llatinoamericans i sud-americans. El fred que comença a arribar a l’hemisferi sud i la lentitud de la campanya de vacunació estan dificultant la frenada de la pandèmia. És per això que l’Argentina, país que havia d’acollir la Copa Amèrica, ha hagut de renunciar a ser la seu d’aquesta competició. Es troben immersos en una quarta onada i en un nou confinament total. Davant d’aquest escenari, no consideren oportú acollir un torneig de futbol que reunirà milers de futbolistes, tècnics o periodistes d’arreu del continent.

La seu escollida per la CONMEBOL, l’equivalent a la UEFA al continent transoceànic, ha anunciat que el Brasil serà la seu de la Copa Amèrica. Malgrat les crítiques rebudes per gran part de la ciutadania, la confederació americana ha agraït a Jair Bolsonaro la seva predisposició per permetre que es disputi aquest torneig. Cal tenir en compte que la situació del coronavirus al Brasil no és millor que a l’Argentina, però Bolsonaro ha tirat pel dret.

La CONMEBOL presumeix d’haver configurat una Copa Amèrica que és, diuen, “l’esdeveniment esportiu més segur del món”. Hi haurà tests d’antígens a dojo i tots els membres de les plantilles participants estaran vacunats amb el vaccí rus Sputnik V. El dia 13 de juny es disputarà el primer partit de la Copa Amèrica. En teoria, serà un Argentina-Xile, però es podria canviar al Brasil-Veneçuea a causa de la nova seu.



Més notícies
El Kun Agüero, durant la seva presentació amb el Barça | FC Barcelona
Agüero: “Crec que Messi seguirà i donarem el millor pel club, com ell sempre ha fet”
Notícia: Agüero: “Crec que Messi seguirà i donarem el millor pel club, com ell sempre ha fet”
Comparteix
El Kun ha estat presentat com a futbolista del Barça al Camp Nou
Agüero, amb la samarreta del Barça | FC Barcelona
El Kun Agüero, primer fitxatge del nou Barça de Laporta
Notícia: El Kun Agüero, primer fitxatge del nou Barça de Laporta
Comparteix
El club ha fet oficial l'arribada del davanter argentí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa